seniorGZ
DIAMOND WORKERS:45 plussers met kwaliteit en ervaring

Home
01

Consultancy en advies
02

training en coaching
03

Personeelsbemiddeling
04

Contact
05

links
06

voorwaarden
07
Onze klanten
Bij organisaties binnen de gezondheidszorg is er een toenemende behoefte aan gekwalificeerde medewerkers, die snel kunnen inspelen op interne en externe veranderingen. Daarbij hebben meerdere organisaties moeite met het vinden van de juiste mensen, die beschikken over veel ervaring, kennis en kwaliteit.
Tevens wil men de vrijheid hebben om medewerkers flexibel en projectmatig in te zetten en ze niet permanent in dienst te nemen.

Onze klanten zijn instellingen binnen de zorg voor ( licht) verstandelijke beperkte mensen, psychiatrie, jeugdgezondheidszorg en overheid. Dit kunnen zowel kleine als grote organisaties zijn, waarbij onze Diamond Worker tijdelijke ondersteuning biedt in middle- en hoger management.

De Gz- psycholoog kan werkzaam zijn binnen diagnostiek, als sturend behandelaar of behandelcoördinator. Tevens zijn er mogelijkheden binnen psycho- en gedragstherapie. Beschikt u over veel jonge gedragswetenschappers, dan hebben wij de juiste Diamond Worker die uw medewerkers kan coachen en superviseren.

Een aantal van onze Diamond Workers hebben zich gespecialiseerd in het uitvoeren van audits, volgens de HKZ.
HomeConsultancy en adviestraining en coachingPersoneelsbemiddelingContactlinksvoorwaarden
personeelsbemiddeling
Onze klanten
Wat bieden wij aan ?
Diamond Workers
Diamond gedragswetenschapper
Diamond manager
Hoe werken we samen ?
Wat zijn uw voordelen ?
Wat bieden wij aan ?