seniorGZ
DIAMOND WORKERS:45 plussers met kwaliteit en ervaring

Home
01

Consultancy en advies
02

training en coaching
03

Personeelsbemiddeling
04

Contact
05

links
06

voorwaarden
07
Consultancy en advies

" De komende jaren zal de gemiddelde leeftijd van medewerkers in uw organisatie sterk stijgen...."

Voor uw organisatie is het van groot belang dat u tevreden klanten heeft. U bereikt dit door medewerkers in dienst te hebben die hart hebben voor de klant én de organisatie.
Een uitgebalanceerd en leeftijdsbewust personeelsbeleid is hierbij van groot belang! Heeft u voldoende oog voor zowel de instroom van medewerkers alsook voor de senior in uw organisatie ?  Zet u uw medewerkers in op basis van competenties, ervaring en kwaliteit die ze bezitten ?

SeniorGZ ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van leeftijdsbewust personeelsbeleid, met speciale aandacht voor de senior medewerker ! Samen met u hebben we oog voor de diamanten in uw organisatie!

Een goed werkend team is de optelsom van competenties, ervaring en kwaliteit van de individuele teamleden. 

SeniorGZ kan dit op 3 niveau's uitvoeren :
1 - Beleidsontwikkeling
2 - Uitvoeren van beleid, waaronder het verzorgen van implementatietrainingen voor middle management én medezeggenschap. Teambalans is hierbij het sleutelwoord. 
3 - Coaching en training op medewerkersniveau. Hieronder valt ook een meerdaagse bewustzijns meeting voor seniormedewerkers met burnout verschijnslelen. 
Daarnaast levert SeniorGZ ook individuele coaching gericht op competentie ontwikkeling die nodig is om taken en verantwoordelijkheden van de functie goed te kunnen uitvoeren. 


Neem contact op om vrijkblijvend met SeniorGZ in gesprek te gaan! 

 

HomeConsultancy en adviestraining en coachingPersoneelsbemiddelingContactlinksvoorwaarden